Djeca i mladi Film

Bubamarac: Kraljica plesa

Šarmantan i topao film za djecu.

29. listopada 2023. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Djeca i mladi Film

Bubamarac: Kraljica plesa

Šarmantan i topao film za djecu.

29. listopada 2023. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Kraljica plesa, r. Aurora Gossé, Norveška, 2023., 92′, igrani

Za razliku od rasplesane kraljice iz hit pjesme Dancing Queen grupe ABBA, 12-godišnja Mina Mørk ne zna ni plesati ni jiveati, a kamoli breakdanceati. U njezinu školu dođe novi učenik, ni više ni manje nego popularan (i zgodan!) hip hop plesač Edwin, poznatiji pod umjetničkim imenom ED WIN, a Mina postaje bolno svjesna te činjenice. Međutim, Edwin će organizirati audiciju za svoju novu plesnu skupinu, a nedostatak plesnog umijeća neće spriječiti do ušiju zaljubljenu Minu u nakani da se prijavi i tako osvoji Edwinovo srce. No u tome će trebati pomoć, pa u nemoguću misiju spremno uskače Minina baka.

Šarmantan i topao film Kraljica plesa podjednako će vas nasmijati koliko i rasplakati, ali ono najvažnije – podsjetit će na onaj pulsirajući osjećaj u tijelu kada zasvira pjesma koju obožavamo, kada se u vidokrugu pojavi osoba koja nam se sviđa ili kada na krilima vlastite upornosti i truda ostvarimo svoj san.

ULAZNICE: 3,00 € (22,50 kn)

Ulaznice su dostupne online i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Bubamarac, program za djecu i mlade Kuće umjetnosti Arsen jedini je kontinuirani program za tu publiku u Šibeniku i sačinjava četvrtinu godišnjeg programa Arsena. Nije trebalo dugo da se upravo on prometne u najuspješniju programsku liniju Arsena. Subotnje predstave za najmlađu publiku (3+) dočekuju se s oduševljenjem, a filmski naslovi za malo starije filmofile (7+) našli su svoju publiku.

Za male se Bubamarce organiziraju i radionice iz područja filma, slikarstva, arhitekture i stvaralaštva općenito kako bi se od najranije dobi mladima prezentirale i približile sve vrste umjetnosti (vizualne i nevizualne / materijalne i nematerijalne).

Uključivanjem, poticanjem i razvojem interesa djece za kulturne vrijednosti i razvijamo novu kulturnu publiku kojoj će kultura (u bilo kojem svom obliku) biti neophodan dio života.

Detalji:

Datum:
29. listopada 2023.
Vrijeme:
11:00
Događaj Tags:
, , , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top