Djeca i mladi Film

Bubamarac: Brzi i neustrašivi

Animirana avantura za cijelu obitelj

25. veljače 2024. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Djeca i mladi Film

Bubamarac: Brzi i neustrašivi

Animirana avantura za cijelu obitelj

25. veljače 2024. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Poštovani posjetitelji, umjesto planiranog filma Psići u ophodnji: Moćan film prikazujemo animirani film Brzi i neustrašivi.

Kupljene ulaznice vrijede za novi naslov, a za informacije o povratu obratite nam se na info@kucaarsen.hr.

Hvala na razumijevanju!


 

Brzi i neustrašivi, r.Ross Venokur, SAD, 2024., ’93, animirani, sinkronizirano

Od svih životinjskih vrsta, mali lorisi ubrajaju se u one najsporije. Međutim, ta činjenica neće spriječiti  Zhija, patuljastog lorisa, da se okuša u velikoj automobilskoj utrci duž povijesnog Puta svile.

Uz pomoć bivšeg vozača i mehaničara, Zhi mora svladati opasan teren, suparničke trkače i neočekivane prepreke kako bi dokazao da ima sve što je potrebno da postane sljedeći veliki trkač, sruši predrasude o sporosti svoje vrste i spasi bakino selo.

 

ULAZNICE: 3,00 € (22,50 kn)

Dostupne online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Bubamarac, program za djecu i mlade Kuće umjetnosti Arsen jedini je kontinuirani program za tu publiku u Šibeniku i sačinjava četvrtinu godišnjeg programa Arsena. Nije trebalo dugo da se upravo on prometne u najuspješniju programsku liniju Arsena. Subotnje predstave za najmlađu publiku (3+) dočekuju se s oduševljenjem, a filmski naslovi za malo starije filmofile (7+) našli su svoju publiku.

Za male se Bubamarce organiziraju i radionice iz područja filma, slikarstva, arhitekture i stvaralaštva općenito kako bi se od najranije dobi mladima prezentirale i približile sve vrste umjetnosti (vizualne i nevizualne / materijalne i nematerijalne).

Uključivanjem, poticanjem i razvojem interesa djece za kulturne vrijednosti i razvijamo novu kulturnu publiku kojoj će kultura (u bilo kojem svom obliku) biti neophodan dio života.

Detalji:

Datum:
25. veljače 2024.
Vrijeme:
11:00
Događaj Tags:
, , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top