Djeca i mladi Film

Bubamarac: Brzi i neustrašivi

Nova animirana obiteljska avantura koja prati život malog lorisa

24. ožujka 2024. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info

Djeca i mladi Film

Bubamarac: Brzi i neustrašivi

Nova animirana obiteljska avantura koja prati život malog lorisa

24. ožujka 2024. @ 11:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Brzi i neustrašivi, r. Ross Venokur, SAD, 2023., 93′, animirani, sinkr.

 

Junake ove animirane obiteljske avanture, spori loris po imenu Zhi, ima veliki san: želi postati reli vozač! Iako nedvojbeno talentiran, svaki put kad se nađe ciljem, nešto se dogodi i Zhi ne završi utrku. No u ovoj su utrci ulozi mnogo veći – kako bi od rušenja spasio posljednje selo lora, gdje se nalazi i dom njegove bake, Zhi mora pobijediti u oštroj, bezobzirnoj četverodnevnoj utrci duž Puta svile i pobijediti proslavljenog, psihotičnog vozača Archibalda. Ova zabavna, žestoka i eksplozivna trkaća pustolovina, upotpunjena humorom koji će nasmijati publiku svih generacija, pruža važnu lekciju o tome što znači biti pobjednik.

 

ULAZNICE: 3,00 € (22,50 kn)

Dostupne online i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Bubamarac, program za djecu i mlade Kuće umjetnosti Arsen jedini je kontinuirani program za tu publiku u Šibeniku i sačinjava četvrtinu godišnjeg programa Arsena. Nije trebalo dugo da se upravo on prometne u najuspješniju programsku liniju Arsena. Subotnje predstave za najmlađu publiku (3+) dočekuju se s oduševljenjem, a filmski naslovi za malo starije filmofile (7+) našli su svoju publiku.

Za male se Bubamarce organiziraju i radionice iz područja filma, slikarstva, arhitekture i stvaralaštva općenito kako bi se od najranije dobi mladima prezentirale i približile sve vrste umjetnosti (vizualne i nevizualne / materijalne i nematerijalne).

Uključivanjem, poticanjem i razvojem interesa djece za kulturne vrijednosti i razvijamo novu kulturnu publiku kojoj će kultura (u bilo kojem svom obliku) biti neophodan dio života.

Detalji:

Datum:
24. ožujka 2024.
Vrijeme:
11:00
Događaj Tags:
, , , ,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top