Film

Air

Novi film u režiji Bena Afflecka.

19/04/2023 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Air u Art kinu Arsen

Film

Air

Novi film u režiji Bena Afflecka.

19/04/2023 @ 20:00

Kupi ulaznicu
COVID Info
Air u Art kinu Arsen
Loading Događanja
Ovaj događaj je prošao.

Air, r. Ben Affleck, SAD, 2023., 112’ (12)

Air, novi film u režiji Bena Afflecka vraća nas u razdoblje osamdesetih godina prošloga stoljeća, u doba kada je stvoren jedan od najutjecajnijih sportskih brendova svih vremena. U priči o intenzivnoj borbi Nikea da pridobije Michaela Jordana za lice svog novog proizvoda, nastupa slavni holivudski prijateljski duo, Affleck i Matt Damon. Prvi je u ulozi suosnivača Nikea, legendarnog Phila Knighta, a drugi u ulozi Sonnyja Vaccara, čovjeka zaslužnog za potpisivanje unosnog ugovora s tada mladom košarkaškom zvijezdom.

Okarovskom glumačkom postavu pridružuje se i Viola Davis u ulozi Jordanove majke. Ova “suosjećajna filmska oda Jordanu” (The Hollywood Reporter) prati kako je Vaccaro uspio steći povjerenje Jordanove obitelji, trenera i najbližih suradnika i pridobiti talentiranog NBA-ovca u usponu da potpiše ugovor koji je zauvijek promijenio poziciju Nikea u svijetu sporta. Jer, kako je to u filmu sročio Nikeov marketinški tim, “tenisica je samo tenisica sve dok ju netko ne obuje”.

ULAZNICE: Za Klub prijatelje 3€ (22,60 kn) / redovna cijena 3,50€  (26,37 kn)

Ulaznice po redovnoj cijeni dostupne su online, u City Pointu i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava popust ostvaruju na fizičkim prodajnim mjestima uz predočenje važeće članske iskaznice.

Ostatak programa Art kina Arsen pogledajte ovdje.

ART KINO ARSEN

Cjelogodišnji program art kina Arsen sastoji se od aktualnih distributerskih naslova iz niše nezavisnog igranog i dokumentarnog filma, recentnog festivalskog programa, izbora iz kinotečnog programa te matineja filmova za djecu, uz dodatak edukativnih programa za odrasle i djecu. Koordinatorica programa je Jelena Svirčić.

Program se dijeli u 4 pravca: redovni i dokumentarni program, kinotečni program Češljaonica i matineje za djecu u sklopu programa Bubamarac.

ČEŠLJAONICA – bitno iz povijesti filma

Temeljni zadatak kinotečnom filmskom programu Češljaonica jest svim zainteresiranim osobama na velikom platnu Kuće umjetnosti Arsen projicirati niz iznimnih i značajnih filmskih ostvarenja odabranih metodom svojevrsnog češljanja kroz povijest svjetske kinematografije.

Odabiratelj i uvodničar pred projekcije je Ante Storić, a filmove gledamo jednom mjesečno.

Detalji:

Datum:
19/04/2023
Vrijeme:
20:00
Događaj Tags:
,

Lokacija

Kuća umjetnosti Arsen
Obala hrvatske mornarice 1
Šibenik, 22000
Pogledaj na Google maps-u
Telefon:
+385 91 619 60 09
Go to Top